Nr 9/2012

Här hittar du länkar till några av de artiklar i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 19. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

insändare
INSÄNDARE: Hur länge tänker fackförbundet Vision acceptera att tekniker och ingenjörer upprätthåller säkerheten för människor och egendom, på många av Sveriges sjukhus, för 15.30 kronor i timmen?
24 maj 2012
Låt läkarsekreterarna göra mer avancerade arbetsuppgifter. Det är slutsatsen av ett projekt i Landstinget Västerbotten om hur läkarnas administrativa börda kan minskas.
14 maj 2012
Glappet mellan diakonernas och pastorernas löner fortsätter att öka i frikyrkan. –Det är tråkigt att diakonerna tycks ha bortprioriterats av arbetsgivarna, säger Thomas Dahl, ordförande i Vision Ekumeniska.
11 maj 2012
Nya yrkestitlar i Piteå kommun har lett till högre löner. Sex administratörer – som tidigare var assistenter och nu kan titulera sig handläggare – får 1 000 kronor extra i månaden.
10 maj 2012
Landstingen kontrollerar allt oftare om personer de tänker anställa har begått några brott, trots att de inte har skyldighet att göra det.
9 maj 2012

Sidor

MITT YRKE