Nr 9 2014

Här hittar du länkar till några av de artiklar som publicerats i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 20. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Trots fler medlemmar hade Vision större kostnader än intäkter i fjol. Men med avkastningen på värdepapper landade ändå resultatet på 25 miljoner plus.
22 maj 2014
För biblioteksassistenten Anne-Lill Karlsson och ekonomen Therese Allansson är lokalerna på det nyinvigda stadsbiblioteket ett stort lyft. Nu hoppas de att det ska smitta av sig även på den psykosociala arbetsmiljön.
21 maj 2014
Hemlagat, ekologiskt och mindre kött står på menyn på Lundbyskolan i Eskilstuna. Framgångsreceptet, signerat kökschefen Annika Axelsson, stavas prioriteringar.
20 maj 2014
Inspektionen för vård och omsorg ska utreda socialtjänsten i Karlskrona efter en flickas död. Brister i hanteringen av barnärenden finns i en rad kommuner. Anledningen kan enligt Vision vara hög arbetsbelastning och oerfarna handläggare.
20 maj 2014

Sidor

MITT YRKE