Nr 8 2014

Här hittar du länkar till några av de artiklar som publicerats i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 18. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Behåll grönskan på framsidan av tomten i stället för att lägga asfalt, och låt vattnet rinna utöver gräsmattan i stället för att leda ner det till dagvattenledningarna. Då hjälper du samhället att undvika att källare översvämmas vid nästa skyfall.
31 juli 2014
Öka löneskillnaderna i offentlig sektor. Det är Jan Björklunds medel för att höja lönerna för kvinnodominerade yrken som socialsekreterare och bibliotekarier. Samtidigt vill Folkpartiet ha lägre ingångslöner för unga och nya regler för vem som får sägas upp vid arbetsbrist.
29 april 2014
Hur når man ut med information som ingen efterfrågar? Den frågan brottas EU-informatören Lovisa Aldrin med inför EU-valet i maj. Svaret stavas poetry slam, modevisning och pizza.
29 april 2014
Den som deltar i Löpsteget kommer att märka stora förbättringar i sin löpning. Det garanterar den före detta landslagslöparen Malin Ewerlöf, som coachar i webbtjänsten.
29 april 2014
Om en knapp månad ska Visions hälsotestare Jenny Lundström klara att springa fem kilometer på en dryg halvtimme med hjälp av träningstjänsten Löpsteget. Om det lyckas eller inte återstår att se.
29 april 2014

Sidor

MITT YRKE