Nr 7 2014

Här hittar du länkar till några av de artiklar som publicerats i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 15. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Det är roligt, svängigt och gör de kommun­anställda friskare. Satsningen på körsång som friskvård har blivit en succé i Östersunds kommun.
15 april 2014
Vi måste gasa och bromsa samtidigt. Det är Årets jobbfloskel enligt Tidningen Visions läsare. Mannen bakom vinnarbidraget, Anders Lundgren, hävdar att han och kollegerna riskerat ”mental kolmonoxidförgiftning” på grund av floskeln.
14 april 2014
Har Försäkringskassan blivit hårdare i bedömningen av vem som har rätt till personlig assistans? Ulrika Stålknapp oroas över utvecklingen.
14 april 2014
Brukar du diskutera artiklar i den här tidningen med dina arbetskamrater? Då gör du som de flesta andra av våra läsare. Det framgår av Tidningen Visions läsarundersökning som också visar att fler ägnar mer tid åt varje nummer.
14 april 2014
Tvåhundra tjänster har försvunnit. Det är resultatet av den stora omorganisation som genomförts inom administrationen i Region Skåne.
14 april 2014

Sidor

MITT YRKE