Nr 6/2013

Här hittar du länkar till några av de artiklar i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 12. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Ett mer varierat jobb. Det blev resultatet för telefonisterna när Göteborg stad bytte de traditionella telefonväxlarna mot ett stort kontaktcenter.
25 mars 2013
Mannen hade inga lakan kvar efter kräksjukan. Han fick ligga mellan ett par gamla gardiner. När Nattpatrullen i Majorna-Linné i Göteborg påtalar bristerna för sina chefer är det ingen som lyssnar. Det hävdar två undersköterskor i en debattartikel i GP.
25 mars 2013
Den 10 juni 2010 orkade Lars Persson inte längre. Efter månader av mobbning tog han sitt liv.
22 mars 2013
Två chefer i Krokoms kommun åtalas för arbetsmiljöbrott genom vållande till annans död. Enligt åklagaren gjorde cheferna inte tillräckligt för ta tag i larmsignaler om mobbning på arbetsplatsen.
22 mars 2013
Låga löner, tung arbetsbelastning och en skenande personal­omsättning. Det var de heta frågorna när ett hundratal socialsekreterare i Uppsala ställde ansvariga politiker till svars.
21 mars 2013

Sidor

MITT YRKE