Nr 6 2014

Här hittar du länkar till några av de artiklar som publicerats i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 13. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Konstföreningar på jobbet blir allt färre. Men i Södertälje håller man fanan högt. Konstklubben ordnar föreläsningar, ateljébesök, värvar aktivt medlemmar och har gjort konstlotteriet till ett riktigt event.
22 april 2014
Tandsköterskorna i Dalarna får ett extra påslag på 1 procent utöver löneökningen i avtalet. Men många av dem är besvikna och hade hoppats på mycket mer.
1 april 2014
Många av landets kommuner besöker just nu butiker på jakt efter giftiga smycken. Miljöinspektör Kristina Turkál är en av dem som granskar det billiga glittret.
31 mars 2014
Snart kommer domen som kan leda till att kommuner inte får driva gym och spa. Konkurrensverket menar att kommunala Strömstads Badanstalt slår undan benen på privata aktörer och har därför stämt bolaget.
28 mars 2014
På ögonkliniken i Växjö gör läkarna och sjuksköterskorna nästan ingen administration. De medicinska sekreterarna har under många år tagit över deras uppgifter. Resultat: Alla gör rätt sak.
27 mars 2014

Sidor

MITT YRKE