Nr 3/2013

Här hittar du länkar till några av de artiklar i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 6. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Omställningsfonden som hjälper uppsagda i kommuner och landsting att hitta nytt jobb har funnits i ett år. Hittills har 1 140 personer fått hjälp att komma tillbaka till arbetsmarknaden.
18 februari 2013
En sexuell anspelning, en oönskad smekning över ryggen eller en intim komplimang. Många har upplevt sexuella trakasserier på jobbet men få berättar. Bryt tystnaden, uppmanar facket.
12 februari 2013
Förvaltningen budgeterade för miljonförskingringen. Det var en av anledningarna till att den misstänkta tjänstemannen kunde lura kommunen på över 20 miljoner. Nu får Gävle kommun allvarlig kritik i en revisionsrapport.
7 februari 2013
Att internt rapportera mindre allvarligt hot och våld mot personal är ett sätt att förebygga risker. Men ett flertal kommuner har inte rapporterat något alls 2012.
7 februari 2013
I somras hotades social­sekre­teraren Ida-Maria Söderfeldt och en kollega till livet. Klienten var noga med att förklara att han hade kontakt med personer inom maffian.
7 februari 2013

Sidor

MITT YRKE