Nr 2/2013

Här hittar du länkar till några av de artiklar i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 4. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Toppcheferna i de kommunala bolagen har högre löner än kollegerna i kommuner och landsting. Konkurrensen med näringslivet pressar upp lönerna till allt högre nivåer.
25 januari 2013
Tjänstemän stängdes av och chefer fick sluta. Den så kallade Peab-affären satte hela Falu kommun i gungning. Men anställda menar att den långsiktiga effekten varit god.
24 januari 2013
Korruptionshärvan i Göteborg har satt sina spår. Var fjärde kommun har infört en korruptionspolicy eller skärpt den gamla sedan mutskandalen blev ett faktum.
24 januari 2013
Laxå är en av kommunerna som kämpar mot minskande befolkning. Färre invånare innebär mindre skatteintäkter och nu är situationen så allvarlig att Laxå måste skära ned.
23 januari 2013
Oron för sämre tider växer. En undersökning Tidningen Vision har gjort visar att många kommuner räknar med att minska på personalstyrkan under året.
23 januari 2013

Sidor

MITT YRKE