Nr 2 2014

Här hittar du länkar till några av de artiklar som publicerats i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 5. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Det kollektivavtal som Vision tecknade med journalbyrån Conscriptor håller nu på att utvärderas. Frågan är om de 18 500 rader som de medicinska sekreterarna ska skriva för att få sin grundlön är en rimlig nivå.
31 januari 2014
Helt uppåt väggarna. Dåligt. Dumt. Så tycker Marie Haglund, Mia Gransten och Mats Birgersson, som jobbar med IT i Uppsala kommun, om planerna på att lägga ut verksamheten på entreprenad. Ett beslut som berör 100 till 150 personer.
30 januari 2014
I Nacka kommun har Vision drivit igenom att flextiden utökas. För småbarnsmamman Malin Oulare innebär det större möjligheter att få ihop jobbet med dagishämtningarna. – Det skapar en mycket friare arbetsdag, säger hon.
29 januari 2014
Regeringen vill att vi ska jobba längre. Och var tredje svensk över 50 år kan tänka sig att skjuta upp pensionen. Men då krävs flexiblare arbetstider och deltidsjobb.
28 januari 2014

Sidor

MITT YRKE