Nr 19/2012

Här hittar du länkar till några av de artiklar i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 48. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Syskonen Wimarsson har blivit en facklig maktfaktor i Kalmar län. Lillasyrran Britt har just axlat rollen som ordförande i Visions landstingsavdelning. Som bollplank har hon brorsan Per, mångårig Visionordförande i Västerviks kommun.
12 december 2012
Vissa yrken har inte förändrats ett dyft på flera decennier. Andra har helt försvunnit. Tidningen Vision har tittat på några yrken däremellan, som har ändrat karaktär för att hänga med i samhällsutvecklingen.
6 december 2012
Intresset bland Visions medlemmar att bli ombud brukar vara svalt. Men i Eskilstuna går de mot strömmen. Orsaken: En tuff löneprocess.
3 december 2012
Nu går flyttlasset för 47 administratörer, regionplanerare och projektledare i Stockholms landsting. De ska rymmas på en tredjedel av den yta de haft och de flesta blir av med sina fasta arbetsplatser.
30 november 2012
I Kiruna där allt startade är det ingen som jublar. Här råder krisstämning och en del tandsköterskor vill inte ta på sig de nya arbetsuppgifterna.
29 november 2012

Sidor

MITT YRKE