Nr 18 2013

Här hittar du länkar till några av de artiklar som publicerats i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 46. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Ett välkomnande vardagsrum fritt från dömande blickar och oförstående frågor. På Mötesplats Simone finns utrymme för allvarliga och personliga samtal. Eller för att bara pyssla, dricka kaffe och snacka skit.
22 november 2013
Botkyrka kommun skapar hundra jobb för långtidsarbetslösa. Anette Berggren är en av arkitekterna bakom projektet KOMMiJOBB.
18 november 2013
Har du dåligt samvete för att du inte tränar regelbundet på gymmet eller i löpspåret? Ta det lugnt. En promenad om dagen – den behöver varken vara lång eller ansträngande – ger betydligt större hälsoeffekter än man tidigare trott.
18 november 2013
Kicki Jaballah har äntligen en lugn dag på jobbet. Annat var det för en tid sedan när skottlossning återigen utbröt i Sjumilahallens omedelbara närhet.
18 november 2013
Trots att de flesta medlemmar i TCO-förbunden kan få pengar från en försäkring om man blir arbetslös är det bara en fjärdedel som får det. Bland Visions medlemmar är det 500 personer som fått ersättning i år.
15 november 2013

Sidor

MITT YRKE