Nr 17/2012

Här hittar du länkar till några av de artiklar i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 43. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Fackets skyddsombud använder allt oftare sitt vassaste verktyg för att försöka reparera trasiga arbetsplatser i kommuner och landsting. På fem år har antalet 6 6a-anmälningar till Arbetsmiljöverket fördubblats.
23 oktober 2013
Fotbollssäsongen går mot sitt slut för de flesta aktiva. Men som fotbollsinstruktör drillar Ramin Kiani unga spelare året runt.
8 november 2012
Personer i så kallade lågstatusyrken får ofta stå ut med menande blickar och elaka kommentarer. Men trots det känner många stark yrkesstolthet och arbetsglädje.
30 oktober 2012
Lönerna för nyutbildade tandsköterskor i Region Halland är de högsta i landet, men löneutvecklingen är usel, anser tandsköterskorna i Falkenberg och Varberg. Många som jobbat i runt 30 år tjänar obetydligt mer än sina nyutexaminerade kolleger.
30 oktober 2012
Det blir allt vanligare att kommuner hyr in personal. Men på servicecenter i Nacka är de tidigare bemanningsanställda nu fast anställda. För Mohammad Manouchehr betyder det flera tusen mer i månaden för samma jobb.
29 oktober 2012

Sidor

MITT YRKE