Nr 16/2012

Här hittar du länkar till några av de artiklar i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 41. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Sjöbos assistenter fick 500 kronor extra i år. Det är för lite i konkurrensen med andra arbetsgivare, tycker Katarina Olsson.
9 oktober 2013
Har du tröttnat på ditt nuvarande arbete men ser ingen väg därifrån? Du är långt ifrån ensam, om det nu är någon tröst. Över en miljon svenskar känner sig inlåsta på jobbet.
18 oktober 2012
Under flera år har Halmstads kommun vägrat lyssna på Visions krav på en komplett lönekartläggning. Nu hotar förbundet med repressalier.
15 oktober 2012
De fackligt aktiva i Värmdö kommun har haft sämre löneutveckling än andra medarbetare. Det konstaterar Visions ordförande Katarina Magnusson, som nu har konfronterat kommunledningen.
12 oktober 2012
Högre lön, massor med kompetensutveckling och erbjudanden om andra jobb. Gun-Britt Delsvik Svensson har bara positiva erfarenheter av sitt fackliga arbete.
12 oktober 2012

Sidor

MITT YRKE