Nr 16 2013

Här hittar du länkar till några av de artiklar som publicerats i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 41. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Lunchseminarier där medlemmarna och arbetsgivaren bjuder på var sin timme. Det blev resultatet av en lokal intresseförhandling på Gotland.
17 oktober 2013
För ett år sen prövade hon sig sakta fram om hon skulle orka jobba halvtid. I dag jobbar Linda Bergström heltid och pluggar därutöver. Hennes funktionshinder är inte längre ett hinder – med rätt hjälpmedel och bra omgivning.
14 oktober 2013
Vad ska ge högre lön i ditt yrke och hur kan Vision bidra för att du ska få upp lönen? Just nu träffas förtroendevalda runt om i landet och diskuterar Visions nya lönepolitik.
14 oktober 2013
”Jag köps ut och tvingas bort från min anställning på grund av mitt fackliga uppdrag för Vision. Det är den enda slutsats jag kan dra”, säger Hilde Klasson. Nu vid 59 års ålder är hon pensionär.
11 oktober 2013
Många kommuner använder ett avtal som ger personer med arbetshandikapp sämre villkor. IT-teknikern Mats, som lider av en whiplashskada, hade inte rätt till semester i somras. ”Det är att utnyttja människor”, säger Marie Petersson, Visions ordförande i Karlskrona.
11 oktober 2013

Sidor

MITT YRKE