Nr 15 2013

Här hittar du länkar till några av de artiklar som publicerats i senaste numret av Tidningen Vision. Missa inte vårt tema om pension. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 39. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Hur får man personer med utvecklingsstörning att klara mer på egen hand och överträffa sig själva? Om det har Karin Löwenborg med flera skrivit en bok.
30 september 2013
Att jobba två år extra ger ett par tusen kronor mer i månaden i pension. Likaså har heltid istället för deltid stor betydelse för pensionen. Det visar Tidningen Visions unika prognos för två typiska Visionsyrken.
26 september 2013
Malin Larsson och hennes kolleger på Varbergs akut jobbar ständigt för högtryck. Ändå kommer de aldrig i kapp.
26 september 2013
Tiotusentals patientbesök har inte blivit journalförda på landets akuter. Underbemanning har lett till att allt fler kliniker kommer på efterkälken med journalskrivandet. Det innebär att patientsäkerheten äventyras.
26 september 2013
Jobbet är utsatt och arbetsbelastningen hög. Det är några av förklaringarna till att bara var tredje socialchef tror att de är kvar på sin tjänst om tre år.
25 september 2013

Sidor

MITT YRKE