Nr 13/2012

Här hittar du länkar till några av de artiklar i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 35. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Det är inte ovanligt att flyktingar söker skydd hos kyrkan. En pastor som Tidningen Vision träffar har flera gånger öppnat sitt eget hem som gömställe.
10 september 2012
Att vara tant har blivit trendigt. Hon hyllas i litteratur, utställningar och slår an tonen i mode- och bloggvärlden. Men till alla wannabetanters förtret krävs det mer än en prickig kjol och en söt handväska för att förvärva den åtråvärda titeln. Gör testet längst ned på sidan för att se om du är en tant.
3 september 2012
Minst 73 olika arbetsuppgifter skulle vårdande personal kunna lämna över till den administrativa på ortopedkliniken i Malmö. Det visar Anette Johansson i sin rapport.
31 augusti 2012
När tre tandsköterskor sökte och fick nya tjänster blev de lovade en lönehöjning. Sedan backade arbetsgivaren, men ändrar sig nu och håller löftet.
31 augusti 2012

Sidor

MITT YRKE