Nr 12/2012

Här hittar du länkar till några av de artiklar i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 33. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Hon säger att hon har svart bälte i shopping. Men det är för att prata om livet med de butiksanställda som diakonen IngMarie Rice Edsbrand tillbringar sin arbetstid i affärer.
23 augusti 2012
Vision bör jobba mer för att stärka yrkesgruppen administratörer. Det tycker Veronica Silén som är en av alla medlemmar som motionerat till årets förbundsmöte.
17 augusti 2012
När tre tandsköterskor fick nya tjänster höjdes deras lön med nästan 2 000 kronor i månaden. Men under semestern kom en otrevlig överraskning – arbetsgivaren ringde och sa att det hade skett ett misstag.
16 augusti 2012
Har du fått erbjudande om avgångsvederlag? Prata med facket innan du tackar ja. Det råder Eva Pauli, förhandlingsansvarig på Vision i Stockholms stad.
15 augusti 2012
Efter åtta månaders anställning sa Christian Elestens chef att samarbetet inte fungerade. Han erbjöds en extra månadslön och att bli arbetsbefriad om han sa upp sin anställning omedelbart.
15 augusti 2012

Sidor

MITT YRKE