Nr 12 2014

Här hittar du länkar till några av de artiklar som publicerats i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 35. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Cecilia Forss
29 augusti 2014
Sifferlöst är bra. Det ger bättre möjligheter att förändra lönestrukturen, till exempel mot mer jämställda löner, anser Växjös personalchef Michael Färdigh.
29 augusti 2014
Ökad lönespridning och tydligare satsningar på vissa yrkesgrupper. Det blir konsekvensen av ett sifferlöst avtal i kommuner och landsting, tror Karl Lundberg, ombudsman på Visions funktion för löner och yrkesvillkor.
29 augusti 2014
Nästa år gäller det. För första gången har Visions drygt 100 000 medlemmar som arbetar i kommuner och landsting ett avtal utan spikade siffror för lönehöjningar. Tidningen Vision gör ett nedslag i Växjö och pejlar farhågor och förhoppningar när lönerna ska bestämmas lokalt.
29 augusti 2014
Efter Tidningen Visions artikel om medlemmar som får minimal tjänstepension hörde många läsare av sig och vittnade om samma sak hos sina arbetsgivare. Ulrica Hulling är en av dem som drabbats.
28 augusti 2014

Sidor

MITT YRKE