Nr 10 2013

Här hittar du länkar till några av de artiklar i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 22. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

 

Anställda i Malmö stad protesterar mot att lediga klämdagar har tagits bort. Över 400 anställda har skrivit under protestlistan, som överlämnats till kommunalrådet.
3 juni 2013
I vår tar de första studenterna examen i socialpsykiatrisk vård. Men trots att utbildningen skapades på uppdrag av regeringen har de svårt att få kvalificerade jobb.
3 juni 2013
Bristen på medicinska sekreterare är stor på flera håll i landet. Lasarettet i Ystad erbjuder sig nu att köpa personalens semester för att lösa problemet i sommar.
3 juni 2013
Nära var tionde person har blivit mobbad på jobbet det senaste året. Nu ska ett förslag från Vision om en lag mot trakasserier på jobbet upp för beslut i riksdagen.
31 maj 2013
De har blivit utskällda och byggt berg av övertids­timmar. Införandet av ett nytt lönesystem i Region Skåne har frestat på för löne­handläggarna.
31 maj 2013

Sidor

MITT YRKE