Nr 1 2014

Här hittar du länkar till några av de artiklar som publicerats i senaste numret av Tidningen Vision. Som medlem ska du få den i brevlådan under vecka 3. Är du inte medlem och vill ha tidningen kan du höra av dig till redaktionen@tidningenvision.se

Nätverket för medicinska sekreterare i Västra Götaland och Halland for till Danmark för att skåda framtiden. De mötte yrkeskolleger som mobiliserade för en framtid helt utan journalskrivning.
21 januari 2014
Personalstrategen Pia Persson har sett till att de cirka hundra administratörerna på socialförvaltningen i Jönköpings kommun har höjt sin kompetens. Angeläget, tycker hon.
21 januari 2014
Bryta mot lagen om offentlig upphandling, LOU, eller låta bli kommunens eller landstingets obligatoriska uppgifter? Upp­handlare och beställare ställs inte sällan inför valet mellan dessa två regelbrott.
21 januari 2014
Vision kommer att jobba med många viktiga frågor under 2014. Två av dem är IT-stress och en proffsig administration i välfärden. Dessutom ska tre nya centrala avtal tecknas.
20 januari 2014
Vad lägger Vision krutet på 2014? Tidningen Vision tog pulsen på förbundsordförande Annika Strandhäll. Jämställdhet och löner hamnar högt på listan, men valåret ska också präglas av facklig kamp mot diskriminering.
20 januari 2014

Sidor

MITT YRKE